Menu:

Tapijt
Wilt u een moderne- of klassieke stijl?
Kamerbreed tapijt is de basis van vele mogelijkheden.
Het geeft kleur, warmte en sfeer en brengt uw huis tot leven. Wij hebben een ruim assortiment in alle mogelijke materialen, kwaliteiten en kleuren.
wij helpen u met ons advies een goede keus te maken voor elk vertrek in uw huis. Ook hebben we een groot assortiment droog- en schoonloopmatten.

Laminaat
U wilt graag een vloer die snel te plaatsen is en bovendien onderhoudsvriendelijk?
Dit wordt werkelijkheid als u voor een laminaat vloer kiest. Door het click systeem legt u de vloer, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Laminaat is er in diverse plankbreedtes en heel veel hout-dessins met en zonder V-groef.

Vinyl
Vinyl is sterk, mooi en gemakkelijk in onderhoud. Bij ons treft u een breed assoritment vinyl in alle mogelijke kleuren, kwaliteiten en dessins.
Vinyl is de ideale vloerbedekking voor ruimtes waar nog wel eens gemorst wordt, zoals de keuken.
Omdat vinyls in vele eigentijdse kleuren en dessins leverbaar zijn kiezen veel mensen ervor om het hele huis er mee te stofferen.
Ook voor een fraaie marmoleum vloer kunt bij ons terecht.

Gordijnen
U bent op zoek naar een hoogwaardige kwaliteit raamdecoratie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor een breed assortiment overgordijnen, vitrages, inbetween, rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloeziëen, pliser en lamellen kunt u bij ons terecht. Ook voor combinaties in overgordijnen, inbetween en bijpassende vouwgordijnen.
Natuurlijk is elk type verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en dessins.
Bovendien staan wij voor u klaar om u vakkundig te adviseren.

CMS by Etomite.